категорії: блоґ-запис

Як видати книгу?

Такий запрос часто задають в пошукових системах типу google або Яндекс. Зазвичай статті з відповідями на таке запитання великі і заплутані, отже давайте я вам все поясню.

теґи: видавництво, видати книгу, дизайн, издательство, издать книгу, как выдать книгу, как издать книгу, книгу за власні гроші, книгу за власні кошти, поліграфічні послуги, поліграфія, тіпографія, як видати книгу

Як видати книгу?

Такий запрос часто задають в пошукових системах типу google або Яндекс. Зазвичай статті з відповідями на таке запитання великі і заплутані, отже давайте я вам все поясню.

 

Звати мене Ілько. І не так давно я започаткував власне маленьке видавництво дитячої літератури "Капелюх". Я є і письменик книг, які планую видавати. Гроші на першу книжку я зберав власноручно, так що перша моя книжечка для наймолодших під назвою "Історія про маленького мигрика" вийде за мої власні кошти.

Що міг би я порадити вам, мої читачі, так це наступне:

1. Якщо ви хочете видати свою книжку так само як і я – за власні кошти, то ви можете завітати на мій сайт www.hatbook.org.ua  перейшовши на сторінку під назвою "Контакти" і написати мені листа.

2. Якщо ви хочете видати книгу, але у вас немає власних коштів або не вся сума, тоді варто шукати метсенатів або спонсорів. Наприклад якщо у вас дитяча книжечка, то це можуть бути цукерки, соки, солодки напої, які будуть входити в композицію рисунка не як явна, а як прихована реклама.

 

Видавництво "Капелюх" чекає авторів цікавих книжок за адресою www.hatbook.org.ua

Пан Ілько.